.


Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor (foto), care a decis sa candideze la alegerile parlamentare intr-un colegiu din sectorul 6 al Capitalei, a inceput in forta lupta electorala pentru un nou mandat de senator. "Tribunul" i-a lansat o invitatie interesanta fostei "Blonde de la Cotroceni", unul dintre posibilii sai contracandidati.

"Elena Udrea candideaza la Camera Deputatilor dar poate imi croseteaza si mie un fular. Daca tot a invatat sa dea cu mopul, poate o chem sa curete sediul PRM", a afirmat Vadim Tudor, pentru Amos News. Cu aceeasi ocazie, senatorul PRM s-a declarat pregatit de infruntarea cu o serie de politicieni din PD-L care vor intra in cursa electorala tot in sectorul 6 si care sunt bine cotati in sondaje.

Liderul peremistilor a dezvaluit faptul ca a ales, pentru candidatura la Senat, colegiul care cuprinde cartierele bucurestene Crangasi si Giulesti, pentru ca "sunt cartiere muncitoresti", unde are mari sanse la victorie.

"Candidez unde este nevoie de un om ambitios, calculat si muncitor, adica in zona Giulesti-Crangasi, daca va exista varianta uninominalului", a explicat Vadim.

In cazul in care nu va reusi sa castige inca un mandat de senator, presedintele PRM sustine ca se va intoarce in presa. "Eu am ce sa fac. Am publicat atatea lucrari. Intrebati-i pe cei 95% din parlamentari care daca vor pierde ajung someri".

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com