.

Un medicament neatestat care bronzeaza, la mare cautare pe Internet

Publicat de Criss sâmbătă, noiembrie 29, 2008


Internetul demonstreaza ca nu tine cont de nicio granita. Un medicament care bronzeaza pielea, dar care nu este inca atestat, se vinde cu succes pe internet.

O demonstreaza numarul tot mai mare de persoane care au achizitionat in ultimul timp, prin intermediul internetului, injectiile care bronzeaza, in mod miraculos, mai repede pielea, informeaza Realitatea TV.

Medicamentul nu are in prezent licenta, deoarece oamenii de stiinta britanici il testeaza de mai multi ani in scopul tratarii bolilor de piele. Produsul contine melanina, o substanta care, in acelasi timp, inchide culoarea pielii si ne protejeaza de razele solare. Pentru ca nu are licenta, produsul nu este comercializat inca oficial, mai ales ca nu se cunosc efectele pe termen lung asupra pielii.

Cu toate acestea, medicamentul se vinde pe internet si multi sunt dispusi sa riste pentru a se bronza mai repede, fara a mai pierde zile intregi la solar sau pe plajele insorite.

Agentia britanica pentru Medicamente a avertizat cel putin 18 site-uri care vand injectii cu Melanotan ca efectele secundare ale produsului pot fi devastatoare.

Oameni din intreaga lume continua sa il cumpere, deoarece vanzarea pe internet este legala. Nu doar culoarea pielii ar putea fi schimbata, ci si a parului. Oamenii care au albit din cauza stresului sau a unei boli ar putea sa isi recapete culoarea naturala datorita unei molecule continute tot de melanina.

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com