.


Un britanic angajat la Salubritate, in orasul Gainsborough, a gasit o geanta cu nenumarate bancnote de 10 si 20 de lire sterline rupte. Politia nu a reusit sa faca legatura intre vreun caz si bani, omul a dus-o la banca. I s-a spus ca daca reuseste sa puna bancnotele cap la cap, banii ii apartin.

In urma cu cateva luni, Graham Hill a gasit intr-un tomberon diplomatul burdusit cu bancnote rupte. Constiincios, omul l-a dus la Politie, dar agentii nu au reusit sa faca legatura intre vreo crima sau caz de frauda si bani. Intrezarind sansa ca banii ar putea sa-i revina, Hill, in varsta de 43 de ani, s-a adresat Bancii Angliei.

Conducerea institutiei a spus ca nu are nimic impotriva ca omul sa pastreze banii. Din pacate, cu ei rupti, Hill nu prea are ce face. Singura modalitate de a se folosi de ei este sa incerce sa refaca bancnotele, bucata cu bucata, in asa fel incat seriile sa poata fi citite. Doar asa banca i le poate schimba.

In cazul in care nu lipseste vreo bucata de bancnota, britancul s-ar putea alege cu 10.000 de lire sterline, desi nimeni nu stie cu exactitate despre ce suma de bani este vorba. Si ruperea bancnotelor ramane un mister, relateaza Daily Mail.

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com