.


Scandal monstru la Sandra (judetul Timis) aseara, dupa ce o familie de romani si una de tigani s-au luat la cearta ca la usa cortului, iar mai apoi la bataie.

Rafuiala dintre tabere a tinut mai bine de o jumatate de ora, timp in care combatantii si-au spus vorbe grele si s-au imbrancit. In incaierare, o piranda (foto) a insfacat un pistol cu gloante de cauciuc si a tras asupra unui tanar pe care l-a ranit la o mana. Totul s-a terminat cand si-au facut aparitia mascatii.

Acestia i-au adunat pe scandalagii, i-au luat pe sus si i-au dus la Post. Aici, fiecare a tinut-o pe-a lui. Romanii spuneau ca rromii [Nota FrontPress: tiganii] n-au vrut sa le plateasca o datorie, in vreme ce tiganii sustineau ca acestia nu le-au dat pace, desi le-au cerut sa plece de la poarta lor.

Povestea a inceput acum cateva zile. Capul familiei de romani a mers in gospodaria tiganilor sa-i ajute la treburi. Omul povesteste ca a lucrat la rromi [Nota FrontPress: tigani] ca zilier si s-au inteles ca la final sa nu-i dea bani, ci un telefon mobil. In aceasta seara, romanul s-a dus sa-si ceara telefonul. Barbatul sustine ca tiganii n-au mai vrut sa-i dea mobilul asa cum se invoisera. Apoi chiar l-au alungat de la poarta si l-au injurat in fel si chip. Suparat, omul si-a chemat feciorii in ajutor. Acestia au venit imediat sa-i faca dreptate parintelui lor. Iar de aici a pornit scandalul.

Tiganii au varianta lor despre cele petrecute. Spun ca nici vorba de intelegerea cu telefonul. Femeia care a tras cu arma se jura ca doar si-a aparat baiatul, pe care romanul venise sa-l ia la birtul din sat la o bauta. Piranda sustine ca fiul ei n-a vrut sa mearga, iar romanul s-a facut foc si para. Ea a sarit sa-si ajute fiul si de aceea a tras cu pistolul. Tanarul ranit la mana are 28 de ani si a fost dus la spital pentru ingrijiri. Din fericire, rana e superficiala. Combatantii au dat cu totii cu subsemnatul la Postul de Politie, iar luptatorii de la trupele speciale au impanzit localitatea si au patrulat pe strazi pentru ca nu cumva sa reizbucneasca scandalul. Sursa: Agenda Zilei

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.