.

Presiuni fatise pentru adoptarea “Legii urii” in SUA

Publicat de Criss luni, ianuarie 26, 2009


Organizatia sionista Liga Anti-Defăimare (ADL), la a cărei presiune au fost adoptate în întreaga lume legi de pedespire a incitării la ură, a manevrat astfel încât două legi similare să fie propuse spre adoptare Congresului din SUA. Acestea sunt variaţii ale aceleiaşi legi cunoscută drept „Legea David Raz pentru Prevenirea Infracţiunilor datorate Urii”, care a fost continuu respinsă pe parcursul ultimilor 10 ani.

Reintroducerea deja familiarei legi încă neadoptate nu constituie o surpriză de proporţii. Ceea ce este oarecum nou însă este posibila apariţie a unei noi legi pe aceeaşi temă, o versiune aparent blândă, cu ambiţii umanitare şi non-punitive. Aceasta este iniţiată tot de David Ray şi este cunoscută sub indicativul de HR262. Este clasicul „cal troian” legislativ destinat să adoarmă instinctele normale ale legislatorilor şi să transforme şi America într-o birocraţie a infracţiunilor comise din ură (ceea ce în Europa deja s-a întâmplat). 

HR262 intenţionează instituirea unei baze de date cu toţi cei care au comis infracţiuni ce au avut ca motivaţie ura. Cu ajutorul unui website şi al unei linii telefonice disponibile non-stop, baza de date va fi permanent actualizată în timp real cu plângeri referitoare la infracţiuni comise din ură petrecute oriunde pe glob.

Legea este menită în primul rând să permită protejarea agendei pro-homosexuale care supune unui asalt continuu sistemul educaţional din SUA şi va viza în mod direct pe cei care fie din motive religioase fie de altă natură vor încerca să combată acest asalt. Costurile anuale ale implementării unei astfel de legi sunt estimate undeva la 10 milioane dolari. Sursa: frontpress.ro

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.