.

SRI si statul mafiot roman

Publicat de Criss miercuri, ianuarie 28, 2009


E clar că democraţia românească a ajuns într-o fundătură. 70% dintre români nu mai merg la vot pentru că s-au săturat de minciunile politicienilor debitate la fiecare alegeri. România devine un „stat eşuat”, asemănător cu statele din fostul spaţiu sovietic, deşi este membră a U.E.

Cetăţenii nu mai au încredere în instituţiile statului, care se dovedesc instrumente de presiune ale politicienilor corupţi, care conduc ţara, indiferent aproape din ce partide fac parte. Demagogia şi cleptocraţia clasei politice înfrăţite pentru ciolan a paralizat atât iniţiativele cetăţeneşi, cât şi societatea civilă. Democraţia de tip fanariot a pus stăpânire pe sistemul electoral românesc. Cine dă mai mulţi bani la televiziune, presă şi slănină, ulei şi făină la populaţia rurală, acela este ales de electoratul captiv de circa 25% din populaţia României. Oamenii nu mai votează din crez pentru idei, ideologii sau proiecte pentru ţară, ci numai strict acei puţini care mai merg la vot din interesul imediat: o sinecură sau o „literă” de ulei. De aproape 20 de ani se practică cu intenţie de către o clasă politică coruptă şi cu mentalităţi feudale o compromitere sistematică a democraţiei româneşti şi o subminare a economiei naţionale, cu consecinţe grave pentru fiinţa naţională românească. Această pervertire morală a societăţii va avea pe viitor efecte negative bio-etnice pentru poporul român.

Disperarea oamenilor conştienţi, democraţi şi raţionali, care iubesc această ţară a ajuns la paroxism. Se pare că nimic nu ne mai scapă de pelagra sistemică a imoralităţii politice bucureştene. Aşa de rodat în rele este sistemul politicianist la noi că nu dă voie afirmării unei tinere generaţii de a se ridica din mlaştina deznădejdii şi a construi o nouă Românie europeană. În general tinerii politiceni de azi, care se afirmă sunt copiii şi nepoţii celor care ne conduc învechiţi în rele şi după chipul lor. Totuşi rămân uimit că nici o instituţie a statului român nu „mişcă în front” pentru o decarcerare a voinţei naţionale şi decangrenizare a politici româneşti. Armata Română a fost aproape desfiinţată, justiţia e sub papucul politicienilor corupţi. Şefii ei sunt numiţi pe criterii politice aşa că nu văd că o să gestioneneze prea curând arestarea unui baron politic. Pare o situaţie fără ieşire şi totuşi ştiu, ca şi istoric, că România în momentele cele mai „fanariote” a găsit resursele înnoirii morale şi democratizării naţionale.

Nu înţeleg de ce SRI nu respectă întru totul, şi să aplice, Legile Siguranţei Naţionale. Timorat, ca urmaş al fostei poliţii politice, Securitatea, actualul SRI nu este în stare să pună pe tapet organelor în drept toată această încrengătură de cumetrii politice care a dus la sufocarea democraţiei şi la generalizarea corupţiei de stat. România seamănă, din ce în ce mai mult, cu Italia anilor 70, ca un stat mafiot. Atunci, pentru a nu dispărea, ca şi stat, sub teroarea Brigăzilor Roşii şi ale Mafiei, serviciile speciale italiene şi procurorii anticorupţie au aplicat acţiunea celebră „Cu mâinile curate”, care a curăţat aparatul politic şi de stat italian de la consilierii locali până la premierul Andreoti, care a fost nevoit să fugă în Tunisia să nu fie arestat. România are nevoie astăzi de oameni curajoşi. Ştiu că e dificil, pentru că mulţi generali sau colonei numiţi şi promovaţi politic fac jocurilor bandelor politice locale corupte din întreaga ţară. Dar încă mai cred că mulţi ofiţeri sunt cinstiţi, care au jurat sincer credinţă la Băneasa sau Făgăraş pentru ţară şi nu s-au lăsat amăgiţi de banii murdari şi sfaturile interesate ale unor consilieri străini, ci chiar îşi fac treaba, nu să terorizeze populaţia prin ascultarea telefoanelor şi violarea corespondenţei că aşa doresc guvernanţii corupţi să-şi perpetueze viciile cancerigene, ci pentru a aplica Legile Siguranţei Naţionale.

Pericolul pentru România acum nu vine neapărat din exterior, ci din interior de la o parte a clasei politice corupte, care compromite democraţia românească şi speranţa într-un viitor mai bun al românilor. Consider că este mai mult o criză morală interioară. E vremea ca „băieţii buni” să preia ofensiva şi să aibă ceva „boşogi” în ei pentru a pune pe tapet Preşedinţiei şi organelor de anchetă penală marile fapte de corupţie. Sunt sigur că mapele lor sunt pline de dovezi, pentru că sunt în SRI şi profesionişti, dar nimeni nu are curajul să le pună în valoare, poate le e teamă că şeful lor numit politic e şi el unul dintre cei promovaţi de sistemul politic dâmboviţean. Dar ei trebuie să ştie că România modernă s-a făurit cu cei care au avut curaj şi şi-au slujit ţara… nu cu şobolani ascunşi în vile şi cazinouri. Ei au exemple şi în istorie, cu ofiţeri, care când a fost nevoie s-au sacrificat pentru ca România să existe şi poporul român să privească spre viitor. Sursa: Ionuţ Ţene - NapocaNews.ro

Reacții: 
2 comentarii
 1. Alex Said,

  Principalele brate ale caracatitei mafiote din Romania sunt justitia si politia care sunt roase de cancerul coruptiei. Romania este raiul clanurilor de interlopi autohtoni protejati de justitie si de politie.Inhaitarea politiei din Romania cu clanurile mafiote, cu interlopii, protectia, favorizarea si acoperirea lor este o realitate, este un fenomen de masa in toata tara. Politisti, procurori, judecatori, sunt "cumparati" sistematic ca sa serveasca mafia.

  Posted on 18 septembrie 2011, 17:12

   
 2. Agentu Said,

  Crima organizata nu ar fi posibila la scara la care se practica, daca nu ar fi sprijinita activ de catre elemente profund corupte din randul serviciilor secrete SRI si SIE.

  jurnalul.ro/special/special/comisar-de-politie-sluga-unui-peste-502765.html
  ziarulprofit.ro/archives/14988
  evz.ro/detalii/stiri/comisar-sef-judecat-pentru-favorizarea-infractorului-952994.html

  Posted on 11 noiembrie 2011, 18:29

   

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.