.

Milioane de prezervative, distribuite în perioada Carnavalului de la Rio

Publicat de Criss sâmbătă, februarie 14, 2009


Autorităţile braziliene vor distribui 59 de milioane de prezervative în perioada Carnavalului de la Rio, care se desfăşoară între 20 şi 24 februarie, pentru a preveni eventualele infectări cu virusul HIV, a declarat, vineri, ministrul brazilian al Sănătăţii, Jose Temporao.

Numărul de prezervative reprezintă aproape o treime din numărul de locuitori ai ţării. Lunar, în Brazilia sunt distribuite gratuit 49 de milioane de prezervative.

Prezervativele vor fi distribuite în timpul paradelor cu dansatoare topless, petreceri stradale şi recitaluri de tobe.

Brazilia este considerată cel mai mare cumpărător de prezervative, la nivel de stat, din lume. Potrivit ministrului Sănătăţii, guvernul brazilian cumpără "1,2 miliarde de prezervative de pe piaţa internaţională".

De asemenea, pe lângă multe alte evenimente, un grup de 35 de dansatoare de la Moulin Rouge, celebrul cabaret din Paris, va evolua la Carnavalul de la Rio, pe 22 februarie, în prima noapte de defilări ale şcolilor de samba, cu o coregrafie specială în care cancanul va avea o notă de samba.

Pentru scurt timp, la Carnavalul de la Rio, cancanul, specific faimosului cabaret parizian, va înlocui tradiţionala samba.

Coregrafia pentru grupul dansatoarelor de la Moulin Rouge a fost pregătită la Paris, special pentru acest eveniment, având şi o notă de samba, după cum a precizat Cahé Rodrigues, care a conceput defilarea de anul acesta a şcolii Grande Rio, sponsorizată cu trei milioane de dolari de companii franceze.

Marile şcoli de samba, în număr de 12, vor defila în nopţile de 22 şi 23 februarie, pe Sambadrom, unde sunt aşteptaţi circa 70.000 de spectatori.

Sursa: Mediafax.ro

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.