.

Romanii vorbesc murdar pe messenger

Publicat de Criss sâmbătă, februarie 14, 2009


62% dintre romani prefera sa flirteze prin Instant Messenger (IM), deoarece se simt mai putin intimidati decat daca ar face astfel de confesiuni in mod direct.

Cand au fost intrebati de ce apeleaza la IM, printre motivele cel mai des citate se numara faptul ca acesta mijloc de comunicare le ofera mai mult timp de gandire (50%) si ii scuteste de sentimentul de sfiala pe care l-ar avea daca cealalta persoana i-ar vedea rosind (34%).

De fapt, aproape doua treimi dintre respondenti (58%) recunosc ca au folosit messengerul pentru a spune "Te iubesc" pentru prima data, relateaza Evenimentul Zilei.

Rezultatele sondajului efectuat de Ziua Indragostitilor indica faptul ca romanii folosesc o serie de metode pentru a flirta online, 36% dintre ei recunoscand ca folosesc serviciile de mesagerie vocala pentru a purta conversatii fara perdea, aproape jumatate (45%) dintre ei participa la conversatii video picante, iar 38% fac schimb de fotografii mai mult sau mai putin deocheate cu prietenul/prietena.

Romanii se dezlantuie online, 48% dintre respondenti spunand ca au folosit IM pentru a "vorbi murdar"!

Realizatorii sondajului i-au intrebat, de asemenea, pe respondenti care a fost cea mai stanjenitoare replica pe care au primit-o pe chat. Printre ele se numara: "Fii mama copiilor mei!" sau "Cate cuburi de zahar vrei in cafeaua de dimineata?"

Sondajul a fost efectuat in mai multe tari din Europa (Grecia, Republica Ceha, Ungaria, Polonia, Romania si Ucraina), pe un esantion de 15.968 de utilizatori de Internet.

Repondentii au fost atat barbati, cat si femei cu varste peste 14 ani. Studiul s-a desfasurat in lunile noiembrie si decembrie 2008.
Sursa: ziare.com

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.