.


Un eurodeputat spaniol, Luis Herrero, a fost expulzat vineri seara din Venezuela, deoarece l-a facut pe presedintele Hugo Chavez dictator.

"Eurodeputatul Luis Herrero a fost invitat sa paraseasca tara, aplicand instructiunile puterii electorale in deplinul respect al drepturilor omului", precizeaza un comunicat al ministerului venezuelean, publicat la Caracas, informeaza Agerpres.

Membru al Partidului Popular de dreapta spaniol, Luis Herrero s-a imbarcat in cursul noptii de vineri spre sambata la bordul unei curse aeriene comerciale Caracas-Sao Paulo.

Intr-o conferinta de presa, eurodeputatul le-a cerut venezuelenilor "sa voteze in libertate", "nu cu teama ca un dictator incearca premeditat sa se impuna".

Luis Herrero se afla in Venezuela la invitatia partidului de opozitie democrat-crestin Copei, in calitate de observator la referendumul de duminica privind amendarea Constitutiei.

Daca va fi votat, se va permite eliminarea limitarii numarului de mandate prezidentiale, parlamentare, de guvernatori, consilieri municipali si primari.
Sursa: Ziare.com

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.