.

Vedete care au fumat iarbă

Publicat de Criss sâmbătă, februarie 07, 2009


Consumul de droguri sau de alcool nu a lipsit niciodată dintre activităţile vedetelor, unele dintre ele recunoscându-şi vina. Fox News a făcut o listă cu câteva din starurile care au pledat "vinovat" la întrebarea "Aţi fumat vreodată iarba?":

Unul dintre "vinovaţi" este actualul preşedinte al SUA, Barack Obama. Acesta a declarat că a apelat la puţină iarbă în tinereţe, când era confuz, în încercarea de a-şi găsi drumul în viaţă.


Fostul preşedinte american Bill Clinton a făcut senzaţie când a recunoscut că a încercat o dată un joint, precizând însă că nu "a tras în piept".

Chiar dacă nu pare genul de persoană care s-ar droga, Paris Hilton a fost înregistrată fumând un joint şi fotografiată cu o pungă de iarbă pe care o avea în poşetă, potrivit ziariştilor de la Fox News.

Puţini pot uita acea zi din 1999 când poliţia, chemată în urma unei plângeri privind tulburarea liniştii publice, l-a arestat pe Matthew McConaughey. Actorul era gol, cânta la bongos şi avea şi un "bong" lângă el.

Chiar dacă acum este foarte atentă cu imaginea ei, Madonna a recunoscut că a fumat iarbă împreună cu PR-ul ei, Liz Rosenberg. Celebra cântăreaţă a declarat: "Am fumat un joint împreună"."

Kirsten Dunst, care militează pentru legalizarea consumului de iarbă, a declarat: "Dacă toţi ar fuma, lumea ar fi un loc mai bun!"

Deşi nu a fost niciodată prinsă în flagrant, Jennifer Aniston a mărturisit: "Îmi place să fumez iarbă şi nu văd niciun rău în asta."

Drew Barrymore şi Cameron Diaz au fost surprinse împărţind un joint pe o plajă din Hawaii.

Printre celebrităţi se numără şi Lindsay Lohan, "prinsă" cu un joint în mână, dar şi Jack Black, care a fost votat "fumătorul anului" de revista High Times.

De asemenea, Whoopi Goldberg a recunoscut că este "vinovată": "Trebuie să fac o mărturisire. Sper că staţi jos. Am fumat iarbă."

George Michael a fost foarte sincer într-un interviu la radio BBC: "Încerc din răsputeri să fumez mai puţină iarbă. Aş vrea să fumez mai puţin..."

Sursa: Mediafax


Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.