.


Reprezentantii rromilor [Nota FrontPress: tiganilor] vor ca titulatura de “rrom” sa fie inlocuita cu cea de indirom, “pentru a nu mai afecta imaginea Romaniei, din cauza infractiunilor comise de unii rromi [Nota FrontPress: tigani]”, urmand ca o decizie sa fie luata in cadrul unei conferinte la Strasbourg, a declarat, vineri, Dorin Cioaba.

“Vrem sa ne debarasam de aceasta denumire, rrom [Nota FrontPress: tigan], pentru a nu mai fi acuzati de autoritatile din Romania ca facem uz de numele tarii. Nu vrem sa mai fim noi oaia neagra, sa ni se spuna ca doar rromii [Nota FrontPress: tiganii] fac nenorociri prin afara tarii”, a declarat corespondentului NewsIn, Dorin Cioaba, fiul regelui rromilor [Nota FrontPress: tiganilor] Florin Cioaba.

Acesta a adaugat ca a fost deja infiintata “Asociatia Indirom”, urmand ca aceasta propunere sa fie discutata in cadrul unei conferinte de la Strasbourg de saptamana viitoare.

“Speram ca la noua asociatie sa adere toate organizatiile, iar ulterior demunirea de indirom sa fie recunoscuta in actele oficiale. Am ales aceasta denumire pentru ca noi ne tragem din India si nu vrem sa mai fie facuta vreo legatura cu Romania sau orasul Roma”, a precizat Dorin Cioaba. Sursa: 9AM

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.