.


Arabia Saudita a exclus marti posibilitatea utilizarii teritoriului sau a spatiului aerian saudit de catre Israel, intr-un eventual atac asupra Iranului, o perspectiva evocata de cotidianul britanic Sunday Times, transmite SPA, citata de AFP si Agerpres.

“Profund surprins” de informatiile “false” aparute in cea mai recenta editie a Sunday Times, Riadul le “denunta”, deoarece contrazic politica clara si ferma aplicata de regimul de la Riad fata de “autoritatile de ocupatie israeliene”, mentioneaza un comunicat dat publicitatii de agentia SPA. 

Duminica, Sunday Times informase ca Arabia Saudita si-a dat fata de guvernul israelian acordul tacit privind survolarea teritoriului sau, in eventualitatea lansarii unui atac impotriva Iranului. O asemenea operatiune ar servi atat interesele Israelului, cat si pe cele ale Arabiei Saudite, a indicat o sursa diplomatica de la Riad.

Luni, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe saudit Osama Nugali a dezmintit oficial respectivele informatii, insistand ca nu a avut loc nicio discutie pe aceasta tema intre Israel si Arabia Saudita, tari care nu au nici un fel de relatii diplomatice, comerciale sau de alta natura.

La Ierusalim, biroul de presa al premierului israelian Benjamin Netanyahu a dezmintit inca de duminica informatiile. Sursa: Ziua

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.