.

Comunistii lui Voronin scad dramatic in sondaje

Publicat de Criss vineri, iulie 17, 2009


Comunistii lui Vladimir Voronin au scazut drastic de la 49,5% din optiunile de vot ale moldovenilor, atat cat arata scorul Partidului Comunist (PCRM) la scrutinul din 5 aprilie, la 29,7%.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat de Asociatia Demografilor si Sociologilor din Republica Moldova, pe locul doi se afla Partidul Liberal (PL) cu 13,3%, urmat de Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM) cu 12,8%, informeaza Ziua. 

Alianta Moldova Noastra (AMN) este pe pozitia a patra cu 7,9% si Partidul Democrat cu 7,1% (PD) dintre voturile alegatorilor se afla pe locul cinci.

Cercetarea mai arata ca celelalte formatiuni politice ar acumula sub 3% din totalul voturilor. Realizatorii sondajului sustin ca circa 30% din persoanele intervievate nu au exprimat o optiune politica.

Cei mai carismatici lideri raman Vladimir Voronin cu 22,5%, urmat de edilul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, cu 18,5% iar pe cea de a treia pozitie se afla liderul PLDM, Vlad Filat.

In ceea ce priveste implicarea Romaniei in evenimentele violente postelectorale de la Chisinau din 7 aprilie, doar 24,5% dintre repondenti vad acest scenariu ca fiind real. Sursa: Ziare.com

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.