.

Copilul Adolf Hitler va aparea pe un timbru

Publicat de Criss miercuri, iulie 29, 2009


Posta din Estonia va edita un timbru cu chipul lui Adolf Hitler, când era copil. Este vorba despre un timbru la comandă, care nu va fi scos la vânzare.

Pentru prima dată, de la sfârsitul Celui de-al Doilea Război Mondial, chipul lui Adolf Hitler va apărea pe un timbru. Acesta va fi emis, la comandă, de către posta din Estonia, informează ziarul electronic Delfi. Este vorba despre imaginea liderului nazist de când era copil si care nu va fi scos la vânzare, el fiind proprietatea celui care a cerut să fie tipărit. 

Conform aceleiasi surse, Eesti Post, sau posta din Estonia, realizează acest tip de timbre la comandă prin intermediul serviciului „Timbrul meu” prin care orice persoană fizică poate să solicite editarea unui timbru, la cerere.

Singurele imagini care nu sunt acceptate pentru a apărea pe un timbru sunt cele ale unor organe genitale, în rest, totul este permis, chiar si chipul unui dictator ca Adolf Hitler, spune aceeasi sursă. Sursa: Roxana Pall - Adevarul

Reacții: 
1 Comment
  1. Anonim Said,

    Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!

    Posted on 13 ianuarie 2010, 12:18

     

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.