.

Gregor Strasser

Publicat de Criss miercuri, iulie 08, 2009


Noi trebuie sa invatam ca munca este mai mult decat o proprietate, ca serviciul inseamna mai mult decat o suma de bani! Valorificarea tuturor lucrurilor in bani, proprietati si posesiuni este cea mai funesta mostenire a sistemului economic capitalist.

Prabusirea si dizolvarea popoarelor este consecinta directa a folosirii acestei scari de valori pentru ca alegerea in functie de proprietati este inamicul mortal al rasei noastre, al sangelui si al vietii autentice.

Noi nu am lasat niciun dubiu asupra faptului ca socialismul national o rupe total cu acest privilegiu al propietatii si ca eliberarea muncitorului german trebuie sa se extinda si in participarea sa la castiguri, proprietati si serviciu. Dar daca ne-am opri aici ar insemna sa folosim vechea unitate de masura, iar necesara revolutie a mintilor, ce ne va elibera de mentalitatea sistemului capitalist actual, nu va putea fi initiata. 

Noi punem valoarea serviciului deasupra valorii proprietatii. Valoarea serviciului este unica valoare pe care o recunoastem cu adevarat! Noi punem serviciul in rolul principal, si nu banii. In acelasi mod consideram ca responsabilitatea este incoronarea aspiratilor umane, niciodata bogatia sau luxul!

Aceasta este noua viziune, noua religie a economiei si cu ea se va stabili finalul guvernarii violente a “vitelului de aur”, iar diferentele intre oameni, drepturi, vor fi doar diferentele serviciului, diferente in gradele de responsabilitate care intr-un final, provin de la Dumnezeu si sunt sfinte.

Sursa : fronpress.ro

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.