.


Liderul BNP, Nick Griffin, al cărui partid de extremă-dreapta a ajuns în Parlamentul European în urma alegerilor europene din iunie, a declarat joi că Marea Britanie “are o problemă cu infracţiunile ţiganilor români”, relatează postul de televiziune Channel 4 în pagina electronică.

Liderul Partidului Naţional Britanic (BNP) a declarat într-un interviu pentru postul de televiziune că există “două feluri de ţigani în Marea Britanie”. “Există romii [Nota FrontPress: tiganii] anglicizaţi, care s-au adaptat complet şi care s-au stabilit aici de generaţii, care atunci când pleacă dintr-o zonă lasă foarte curat în urma lor, astfel încât nici nu îţi dai seama că au stat acolo”, declară Griffin, care precizează că nu are nicio problemă cu aceastia. 

“Dar, pe de altă parte, există nomazi, în principal din Irlanda, şi ţiganii cerşetori şi hoţi de buzunare din Londra. Şi deşi elita liberală ar putea spune că este politic incorect să spui acest lucru, eu am să spun că în rândul acestora există un nivel ridicat al infracţionalităţii”, a spus Griffin.

Griffin a declarat, de asemenea, că în opinia sa “nu există loc în Europa pentru islam”, pe care l-a descris drept un “cancer” care ar trebui “extirpat prin chimioterapie”. “Valorile occidentale, libertatea de exprimare, democraţia şi drepturile pentru femei sunt incompatibile cu islamul, care este un cancer ce devorează libertăţile, democraţia şi drepturile noastre acordate femeilor, şi trebuie făcut ceva în acest sens”, a spus liderul extremist britanic.

El a precizat că opinia sa este împărtăşită de unul dintre reprezentanţii partidului de extremă dreapta flamand, Vlaams Belang, care ar fi declarat că este “nevoie de o chimioterapie globală împotriva islamului pentru a salva civilizaţia”. Sursa: Mediafax

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.