.

Nationalism pe Internet

Publicat de Criss joi, iulie 23, 2009


De C.G., de pe N.D.Blog

Am observat ca pentru unii, a fi patriot, este o moda. Asta in mare parte si datorita internetului, unde pe diferite siteuri si forumuri zilnic au loc certuri pe diferite teme legate de nationalism.

Fiecare isi sustine proprile idei si are impresia ca doar el si cei care sunt de acord cu el urmeaza adevarata linie nationalista. Cu totii incearca sa-si sustina proprile idei prin orice mijloace posibile: bloguri, grupuri de discutii, clipuri pe Youtube., etc. 

Din pacate cei care intra in certuri cu alti patrioti, nu sunt mai mult decat niste „nationalisti” de tastatura. Acesti oameni critica pe toti ceilalti si pe orice grupare nationalista, atunci cand nu le convine ceva. Nimeni nu este perfect, cu totii facem greseli. Poate ca uneori gresim si acesti oameni au dreptate in cea ce spun. Dar totusi, cum pot ei sa se numeasca nationalisti cand nu ies deloc in strada? Unde sunt ei la manifestarile nationaliste? Cum lupta ei pentru tara? Pe Internet? Nu spun ca promovarea luptei nationale pe internet nu e ceva bun dar unui adevarat nationalist nu ii e rusine sa iasa in strada cu ocazia unui mars sau a unui miting.

Partea proasta e ca de multe ori mesajele acestor falsi patrioti sunt indreptate impotriva celor care chiar fac ceva, care isi sacrifica bani, timp liber, energie, pentru cauza nationala. Suntem deja obiusnuiti cu critica, dar atunci cand vine din partea unuia care se declara patriot si impartaseste aceleasi valori ca si noi, dar nu-i convine ceva, oricat de mic si incepe a ne ataca, privesc aceste izbucniri cu mare tristete. Tot ce iese din aceste certuri este dezbinarea noastra. Intre nationalisti trebuie mereu sa existe unitate. Cine este impotriva unitatii este impotriva biruintei nationalismului. Ne certam intre noi ca nist copii, in timp ce altii sunt uniti. Se vor certa vreodata ungurii intre ei ca unii fac parte din EMI si altii din HVIM?

In aceste momente grele pentru Romania si pentru toti romanii, trebuie sa fim mai uniti ca niciodata, nu dezbinati. Ca dezbinati, adversarii nostrii ne vor invinge. Dar uniti putem sa le facem fata si putem schimba ceva in tara asta. Lucru care il vrem cu totii.
Sursa : frontpress.ro

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.