.

Romulus Mailat, condamnat la inchisoare pe viata

Publicat de Criss duminică, iulie 12, 2009


Procurorul general a cerut şi a obţinut, după o scurtă deliberare, comutarea pedepsei iniţiale de 29 de ani de puşcărie în închisoare pe viaţă pentru Nicolae Romulus Mailat.

Obligaţia de plată a sumei de 500.000 de euro către familia victimei a rămas neschimbată. Conaţionalul s-a întors joi în sala de judecată pentru a doua etapă a procesului care se desfăşoară la Curtea de Apel de la Tribunalul din Roma. Până la sentinţa definitivă şi irevocabilă, avocatul condamnatului va face recurs la Curtea de Casaţie.

Mailat a revenit în faţa judecătorilor italieni cu părul lung, strâns la spate şi vădit maturizat. Îmbrăcat cu un tricou alb şi o pereche de blugi maro, Mailat a ascultat în tăcere depoziţiile procurorului general, Alberto Cozzella, şi ale avocatului familiei victimei, Giovanna Reggiani. 

Cozzella a mai propus judecătorilor ca Mailat să fie trimis, timp de un an, într-o celulă de maximă siguranţă „pentru cruzimea cu care a acţionat“.

Curtea de Apel a decis însă că şase luni de izolare sunt suficiente. Preşedintele Curţii a interzis înregistrările sau fotografierea procesului.

Nicolae Romulus Mailat (25 de ani), din Avrig, judeţul Sibiu, este acuzat de uciderea, jefuirea şi violarea Giovannei Reggiani, la data de 30 octombrie 2007. Sursa: Anca Mihai - Adevarul

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.