.


Poliţistul timişorean a fost sancţionat după ce a fost lovit de o maşină, alături de alţi doi colegi, însă anchetatorii n-au reuşit să dea de urma interlopului care l-a accidentat.

Agentul de circulaţie Adrian Dragostin, de 25 de ani, a primit o mustrare scrisă din partea conducerii Poliţiei Timiş. Singura sa vină este că a fost accidentat în timpul serviciului, în noaptea de 2 spre 3 mai, când a încercat să oprească un Volkswagen Golf. Maşina a fost prinsă cu radarul în timp ce circula cu viteză excesivă pe bulevardul Vasile Pârvan. Poliţistul a încercat să o oprească şi a fost luat pe capotă şi lăsat lat în mijlocul străzii, iar şoferul şi-a continuat drumul. 

Trei sancţiuni pentru un accident

Poliţistul s-a ales cu arcada spartă şi o lovitură la cap. Agentul de circulaţie a primit şapte zile de îngrijiri medicale de la medicul legist. „El a fost sancţionat pentru că a făcut schimb de tură cu un alt coleg care era la o nuntă şi nu au anunţat ofiţerul superior”, a spus Marinela Apostolache, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş. Agentul cu care Dragostin a făcut schimb de tură şi şeful agenţilor au fost şi ei sancţionaţi.

Anchetatorii nu au reuşit să dea de urma şoferului fugar. Poliţistii au informaţii că maşina era condusă de un interlop, care s-au bătut cu alţi tineri în Complexul Studenţesc, cu câteva minute înainte să-l ia pe poliţist pe capotă. Cu toate acestea, poliţiştii nu au reuşit să dea de urma interlopului, nici să găsească maşina, iar dosarul figurează şi acum cu autor necunoscut la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Sursa: Cristian Poelincă - Adevarul

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.