.

UE avertizeaza: Europa va fi “ocupata” de imigranti

Publicat de Criss joi, iulie 02, 2009


Autoritatile europene de la Bruxelles au publicat, luni, un raport care arata ca fluxul de imigranti va atinge cote alarmante in Europa in urmatorii ani, astfel ca, in 2060, in Italia, vor fi cu 12 milioane mai multi decat in prezent.

In intreaga zona a Europei se vor inregistra 46,2 milioane de imigranti, informeaza Il Giornale. Potrivit celor de la Bruxelles, fluxul migrator va fi in Spania de 11,6 milioane si in Germania de 8,2 milioane.

“Conform acestor estimari, transformarea Spaniei si Italiei din tari de origine in tari de destinatie se va realiza in urmatoarele decenii”, mai arata raportul.

Din cauza imbatranirii, populatia Italiei va scadea, la fel si cea a Germaniei, Maltei, Greciei, Sloveniei si Slovaciei. Insa populatia va creste in Belgia, Franta, Spania, Irlanda, Cipru, Olanda, Finlanda, Luxembourg, Portugalia si Austria.

Raportul mai arata ca in 2060 media varstei populatiei din Europa va fi de 55 de ani, astfel ca la zece minori de 15 ani vor fi opt persoane de 80 de ani. Sursa: Irina Ursu - Ziare.com

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.