.


Un om de afaceri italian, stabilit la Piteşti, a fost jefuit, luni, de un grup de 15 ţigănci, care l-au abordat pe o stradă in faţa Tribunalului Argeş şi au reuşit să-i fure o borsetă in care avea actele, suma de 1.000 de euro şi 100 de lei, transmite NewsIn.

Cetăţeanul italian a fost inconjurat de grupul de ţigănci care i-au furat borseta. Pană la sosirea poliţiei, italianul a negociat cu femeile, insă nu a reuşit să-şi recupereze decat actele. Zona respectivă este cunoscută in Piteşti pentru faptul că femeile de etnie rromă [Nota FrontPress: tiganeasca] abordează trecătorii pentru a le ghici şi foarte mulţi cad victime furturilor. Toate cele 15 ţigănci au fost duse la poliţia municipiului Piteşti urmand să fie audiate. Vor fi percheziţionate pe rand, pentru a se stabili care dintre ele a ascuns banii furaţi de la afaceristul italian. 

Potrivit anchetatorilor, ţigăncile cu varste cuprinse intre 17 şi 41 de ani sunt cercetate pentru constituire in grup in vederea săvarşirii de infracţiuni şi, in funcţie de participarea fiecăreia la faptă, unele se vor alege şi cu dosare penale pentru furt calificat. Este al doilea caz in decurs de o lună cand un cetăţean străin cade pradă femeilor de etnie rromă [Nota FrontPress: tiganeasca]. O americancă, voluntar la o asociaţie umanitară, a fost jefuită in acelaşi mod intr-un mijloc de transport in comun. Sursa: Ziua

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.