.


Preşedintele venezuelan, Hugo Chavez (foto), l-a calificat drept “nebun de extremă-dreapta” pe şeful diplomaţiei israeliene, Avigdor Lieberman, apreciind că declaraţiile sale privind prezenţa unor celule ale Hezbollah în Venezuela pregătesc terenul pentru un atac.

Ministrul israelian de Externe, “care este un hoţ şi un nebun de extremă-dreapta”, afirmă că există “celule teroriste ale Hezbollah în America Latină, că există celule teroriste” în partea venezuelană a peninsulei La Guajira, zonă frontalieră dintre Venezuela şi Columbia, a afirmat Chavez sâmbătă. 

În opinia sa, Lieberman “pregăteşte terenul pentru a ataca, în orice moment, teritoriul venezuelan”.

Într-un interviu pentru cotidianul columbian El Tiempo publicat la 30 iulie, Lieberman îl acuzase pe preşedintele Chavez că dă dovadă de antisemitism şi de colaborare cu “aripile radicale ale islamului”.

Ministrul israelian răspundea astfel unei întrebări privind dovezile pe care ţara sa susţine că le deţine cu privire la existenţa unor celule ale mişcării şiite libaneze Hezbollah în Venezuela şi în peninsula La Guajira.

“Avem suficiente elemente care ne arată o colaborare între aripile radicale ale islamului şi Hugo Chavez”, declarase Lieberman în interviu. Sursa: Merdiafax

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.