.

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a fost surprins pronunţând greşit, într-o conferinţă de presă, cuvântul "Google", liderul italian rostind "Gogol" referindu-se la motorul online de căutare.

În cursul unei conferinţe de presă organizată miercuri alături de Hosni Mubarak, preşedintele Egiptului, Silvio Berlusconi le-a recomandat firmelor italiene să profite de Internetpentru relansarea exporturilor.

"Avem la dispoziţie atât de multe instrumente tehnologice. Spre exemplu, avem Gogol (motorul de căutare Google - n.red.) şi alte instrumente tehnologice oferite de Internet, care pot ajuta companiile mici şi mijlocii să îşi promoveze produsele în întreaga lume, fără a fi necesară prezenţa fizică a unui reprezentant", a declarat Silvio Berlusconi în cursul conferinţei de presă organizate la Roma.

În urmă cu câteva zile, un consilier al premierului, Antonio Palmieri, declara că Silvio Berlusconi "nu ştie să utilizeze Internetul, dar înţelege pe deplin potenţialul acestui instrument".

Nici preşedintelui PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, nu i-a ieşit din prima. De fapt, nici din a doua, nici din a treia, dar în final, a învăţat cum să pronunţe numele celebrului motor de căutare.

Sursa: Realitatea.net

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.