.

Cel mai afectat este statul Gurajat, unde s-au înregistrat până acum peste 100 de decese provocate de căldură.
Alte trei state au raportat peste 160 de morţi. În multe regiuni, spitalele nu mai fac faţă. Indienii ajung cu sutele la camera de gardă, din cauza căldurii.

Un val de căldură face ravagii în India, unde mercurul din termometre a atins 48,5 grade Celsius. Câteva sute de oameni au murit, din cauza temperaturilor extrem de mari.

Cel mai afectat este statul Gurajat, unde s-au înregistrat până acum peste 100 de decese provocate de căldură. Alte trei state au raportat peste 160 de morţi. În multe regiuni, spitalele nu mai fac faţă. Indienii ajung cu sutele la camera de gardă, din cauza căldurii.

La New Delhi, au avut loc mai multe pene de curent, iar presiunea apei potabile a scăzut foarte mult. Multe lacuri au secat. Şi animalele suferă de cald. Necuvântătoarele mor pe capete de sete. Autorităţile spun că situaţia este mult mai gravă, pentru că nu au date cu privire la ceea ce se întâmplă în localităţile izolate. Meteorologii au avertizat că termometrele vor indica în cursul săptămânii şi 50 de grade Celsius.

Sursa: Realitatea.net

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.