.

Soldaţii thailandezi au cucerit tabăra protestatarilor!!

Publicat de Criss miercuri, mai 19, 2010

Cu ajutorul vehiculelor blindate şi a focurilor de armă, armata din Thailanda a reuşit să disperseze "cămăşile roşii" din tabăra în care se instalaseră.

Armata thailandeză a preluat parţial controlul asupra unei tabere a protestatarilor din centrul Bangkok-ului, folosind vehicule blindate pentru a sparge baricandele. Cel puţin cinci persoane au murit în timpul operaţiunii, printre care şi un jurnalist italian, scrie Reuters. De asemenea, în jur de 20 de oameni au fost răniţi.

Patru lideri ai "cămăşilor roşii" s-au predat şi au apărut ulterior la televizor, unde au spus că vor să pună punct vărsării de sânge.

Soldaţii thailandezi au folosit gaze lacrimogene pentru a-i dispersa pe protestatari şi nu au ezitat să deschidă focul. De cealaltă parte, "cămăşile roşii" au incendiat cauciucuri, ceea ce a făcut ca Bangkokul să fie învăluit într-o pâclă groasă de fum.

"Cămăşile roşii" sunt simpatizanţi ai fostului premier populist Thaksin Shinawatra, aflat în prezent în exil, şi cer demisia actualului guvern şi organizarea de alegeri anticipate.

Sursa: Realitatea.net

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com

căutare personalizată

Caricatura zilei!!

caricaturi,benzi desenate,caricatura zilei

Vremea în Bârlad!!

.