.

Cat de frumoasa e Romania!

Publicat de Criss marți, august 03, 2010

Salut! Revin cu un nou articol dupa o perioada foarte mare in care nu am mai postat nimic pe blog, nu pentru ca nu mai vroiam sa mai scriu nimic, ci din simplul motiv ca am fost destul de ocupat in aceste doua luni cu viitoarea mea cariera.
Dupa o vizionare extrem de obsesiva cu privire la turismul tarii noastre si la promovarea lui de catre Ministerul Turismului impreuna cu doamna ministru Elena Udrea (o promovare extrem de proasta dupa parerea mea si care nu va avea nici un rezultat - sau poate va avea unul, dar in nici un caz pozitiv - decat bani cheltuiti degeaba acum cand criza ne strange din ce in ce mai mult cu usa), m-am gandit sa scriu un articol despre frumusetile pe care le ascunde tara noastra, unele dintre ele fiind unicate -si ma refer aici la traditiile populare romanesti - frumuseti care ar putea fi descoperite si de catre cei din afara teritoriului nostru daca ar fi mai bine promovate si daca nu s-ar pierde vremea cu prostii de 2 lei, prostii de genul "frunzulita", care nu reprezinta deloc Romania. Unde ai mai putea gasi locuri la fel de minunate ca plaiurile din Bucovina, paiuri pline de biserici si manastiri de o frumusete rara, avand culori cum nu mai exista in lume (ex. albastrul de voronet, singurul din lume caruia nu i s-a gasit inca compozitia chimica care il face de nesters), o delta extrem de frumoasa cum rar mai intalnesti in lume, sau munti frumosi cu privelisti minunate si de neuitat? Romania este raspunsul tuturor acestor intrebari.
Pentru a va convinge de acest lucru am sa pun niste filmulete destul de interesante despre tara noastra. Vizionare placuta!

Reacții: 
1 Comment
  1. acuvio Said,

    ai dreptate, din nou este vorba doar de bani risipiţi.

    Posted on 3 august 2010, 09:45

     

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com