.

Din mana in mana se face fericirea! Ei au nevoie de ajutorul tau!

Publicat de Criss sâmbătă, august 07, 2010

Printre multele familii din judeţul Suceava lovite dur de inundaţii se numără şi cea, numeroasă (5 copii), a lui Ionuţ Florescu din Iacobeşti, comuna Grăniceşti.
Comună care, de altfel, nu s-a numărat printre cele despre care să se vorbească prea mult în timpul şi după inundaţiile de la finele lui iunie a.c. Pentru că, din fericire (dar fericirea aceasta nu e a tuturor), pagubele au fost aici mai mici ca în alte părţi. Totuşi… Maria şi Ionuţ Florescu şi-au salvat cei 5 copii în noaptea de 28 spre 29 iunie, pe o ploaie de proporţii biblice. Pe urmă a venit neaşteptatul talaz care le-a înecat un cal, le-a dus cine ştie unde găinile, dar mai ales, după cum am aflat de la Ionuţ Florescu, le-a distrus casa şi cam tot ce era înăuntru. Nici n-a ras-o de pe faţa pământului, dar nici de locuit (în afară de o încăpere în care se îngrămădesc toate sufletele şi te miri ce s-a putut recupera din agoniseală ori s-a căpătat de atunci…) nu mai e bună. Ei, ca ei, cei mari, dar copiii?… Drept este că, după nenorocire, autorităţile s-au străduit să le vină în sprijin; mâini întinse au primit oamenii şi de la alţi oameni. Dar ceea ce îşi doresc cel mai mult Ionuţ şi Maria e să se vadă – cât mai curând de s-ar putea – cu locuinţa pusă pe picioare şi copiii protejaţi între pereţii săi. În acest scop, Ionuţ Florescu îi roagă pe cei aflaţi în putere să-l ajute cu bani (RO32 BRDE 340 SV 36139483400) pentru a cumpăra materiale de construcţie sau chiar cu materiale de construcţie. (D.L.)


Daca ai o inima buna orice suma in acest cont este binevenit pentru aceasta familie pentru a putea sa isi repare tot ceea ce inundatiile au reusit sa distruga. Daca ai o inima buna si un site care sa promoveze aceasta informatie, te rog preia si tu articolul si da-l mai departe. Pentru ca din om in om se face fericirea.
Multumesc!!!

P.S. Se para ca familia a lasat si cateva informatii suplimentare: Familie afectata de inundatie solicita ajutor pentru refacerea gospodariei. Florescu Ionut – tel 0758528519. cont lei RO44BRDE340SV36139483400, cont euro RO32BRDE340SV36139723400 deschise la BRD Agentia Radauti.
Iacobesti, Tel: 0758528519

Reacții: 

Totalul afișărilor de pagină

Feed

Powered by Descopera Travel

dictionar-roman.com